Från och med nu jobbar jag där du är

På Pallas i Vällingby centrum i dag, torsdag.
På Pallas i Vällingby centrum i dag, torsdag.

Nu är dagen äntligen här – och som jag längtat.

Ända sedan jag fick reda på att vi reportrar ska få bärbara datorer har jag otåligt väntat. Anledningen? Att jag kommer att kunna röra mig i Hässelby och Vällingby på ett mycket friare sätt.

Och nu är alltså datorn här. Redan i dag, torsdag, planerar jag att ta den under armen och åka till Växthuset, träffpunkten för seniorer i Vällingby, efter lunch. Dels för att skriva nyheter och träffa er som är där, men också för att vara med på debatten mellan representanter från PRO och SPF. Ämnet är hur (och om) pensionärer dissas av yngre medmänniskor och myndigheter.

Framöver hoppas jag kunna hänga på biblioteken, medborgarhusen, centrumanläggningarna och caféerna i västerort. Och ni är alltid välkomna att komma fram och snacka med mig om det som ni tycker är viktigt. Följ vår Facebooksida för att se om din lokalreporter är i närheten av just dig.

Har ni några förslag på vart jag kan sitta och jobba i västerort och samtidigt hälsa på och snacka med er? Tipsa mig på matilda.klar@mitti.se. Eller kom förbi Växthuset i eftermiddag så ses vi!