ANNONS

”Hyran för hög för vanliga­ studenter”

Insändaren reagerar på byggandet i Alphyddan i Nacka
Insändaren reagerar på byggandet i Alphyddan i Nacka
Kommunpolitiker och byggfirmor har en dold agenda många gånger där man sitter i varandras knän och struntar i påskrivna protestlistor, som Uppdrag granskning har visat.
ANNONS

Med tanke på hur Nacka byggs sönder och samman så borde denna granskning fortgå hela tiden.

I Alphyddan fanns det inte på kartan att man skulle spränga sönder vår fina kulle och ställa upp tre fula och utseendemässigt missanpassade höghus som förstör den fina 60-talsbilden totalt när vi flyttade in.

”Minskar värdet”

Detta minskar värdet på våra bostäder som vi slitit i massor av yrkesverksamma år för att köpa, på grund att man bygger så tätt.

Att bygga lyxlägenheter för studenter är helt fel. De tyckte själva att det var lyx när de flyttade in. Det gynnar bara rikemansbarn.

Det ryktas även att ”studenter” som bara studerar några timmar­ per vecka och jobbar­ resten bor här och utnyttjar­ kryphål som finns för att ”riktiga” studenter inte har råd att bo där.

Nu pågår spårning för el-kanalisation på sista delen av bygget i flera månader, vilket gör att vi inte kan sitta på balkongen när vårsolen­ börjar värma på grund av detta enorma­ oväsen.

”Ligger inte i topp”

Frågar man oss i Alphyddan så ligger inte Nacka kommun som något institut påstått i topp. Sådana noteringar kan inte­ bygga på vad folk tycker­.

Kommunpolitiker ska också kunna straffas och inte få nytt jobb i kommunen om de gjort fel eller bli politiska vildar som vissa blir.

Rolf i Alphyddan

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Nacka direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.