Min lokala hjälte

Inget har blivit bättre på vår gata

För en tid sedan skrev jag en insändare och klagade på skötseln här uppe på Hammarbyvägen och på något sätt har det kanske trillat mellan stolarna hos Väsbyhem så nu skriver jag igen.

Rabatterna börjar återigen bli övervuxna och papperskorgarna töms inte som de ska med sopor i rabatterna som följd. Undrar hur länge det ska ta innan utemiljögruppen och kvartersvärdarna kommer hit och röjer upp! Det är inte bara jag som tröttnat utan även sopgubbarna som ska tömma källsorteringsrummen. De har i sin tur rakat av alla behållare där inne ut med kanten så man måste kliva i soporna.

Trappstädningen har inte heller fungerat för när man går ut i trappen fem minuter efter att den städats och känner med handen på trappstegen så är det alldeles sandigt.

Dessutom florerar det rykten om att vi ska börja betala för varmvattnet som vi förbrukar vilket i och för sig är logiskt men inte när vi redan har så höga hyror. Som familjefar med stor lägenhet kommer vi nog landa på cirka 12 000 kronor/månad med el och vatten vilket känns orimligt. Vi letar därför annat boende.

Jag uppmanar andra Väsbyhemsbor att protestera och visa sitt missnöje genom att ringa och mejla sina klagomål till hyres­värden och kräva bättring och en ursäkt från ledningen. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Hammarbyvägen 4056