ANNONS

Insändare: ”Framtiden för biografen Facklan är ljus”

Facklan har framtiden för sig, enligt skribenterna.
Facklan har framtiden för sig, enligt skribenterna.
ANNONS

Svar på insändaren ”Hårt slag mot bion i Åkersberga” den 26 april.

Vi är naturligtvis glada för uppmärksamheten och omtanken. Men vi som jobbar med och för Facklan är inte så oroade inför framtiden.

Tvärtom! Vi har precis krossat alla rekord för biografverksamhet i Åkersberga och fortsätter att skörda framgångar varje vecka. Vi har glada stammisar och nya gäster till var och varannan visning. Våra dagbiofilmer är fullsatta, våra galalördagar får människor att njuta och bioverksamheten går som tåget.

Vi förstår att framtiden i bland ser lite oviss ut och att man kan behöva vara försiktig ibland. Men vi kommer inte att börja skydda oss eller backa. Det är fulla kassor och full fart framåt som gäller. I sommar blir det ytterligare renoveringar och ny personal.

För att summera våra tankar inför detta nya. För visso är vi inte nöjda med förslaget kring ny biografmoms men vi ser en oerhört ljus framtid för Facklan. Kommunen växer så det knakar och mängden personer som ännu inte upptäckt oss är relativt stor, det betyder att tillväxtmöjligheten för Facklan ser god ut och vi är långt ifrån vår fulla potential.

Facklan är nära hem, har gratis parkering, komplett och modern teknik, personligt bemötande och nyrenoverad salong. Facklan kommer fortsätta att växa.

Niklas Fischer, programansvarig

Hans Boström, föreningsordförande

ANNONS