ANNONS

Insändare: Svar om husbilarna på Strandvägen

Arkivbild.
Arkivbild.
ANNONS

Svar på insändaren ”Husbilselände på Strandvägen”:

”Det är tråkigt att det finns så många gnälliga egoister som inte kan se andras behov och nytta. Jag tycker att det ger en trevlig gemytlig känsla av semestertider när jag ser husbilarna på Strandvägen och båtarna som glider omkring.

Det är många som är glada över att ha en så fin möjlighet att kunna parkera sin husbil så nära centrum och kunna utforska staden på egna villkor. Det innebär att dessa turister spenderar mer tid i Stockholm och gör av med mer pengar till stadens nytta.

Detta lockar fler turister med husbil att besöka Stockholm, när man får höra om denna fina möjlighet att utforska staden.

Man borde kanske ägna mer energi att göra något åt tiggarna som finns i varje gathörn och affär. Sportbilar som kör som galningar på smala gator med vrålande motorer.

Sopsäckar från byggare som står uppställda utanför fastigheterna i veckor och hindrar rörelsehindrade och andra personer i deras framfart.

Rivning av gamla byggnader som ersätts med nya fastigheter som förstör helheten i områdets arkitektur. Bra är också att det kommit flera små försäljare på Strandvägens vattenstråk, som säljer tavlor med mera – som det är på andra turiststäder runt om i världen. Jag respekterar dina tankar om parkeringsproblemen i Stockholm och det borde man göra någonting åt.

Lika sorgligt är det med alla bilköer på Essingeleden och andra infarter i Stockholm, när folk får spendera så mycket tid på köerna. Njut av sommaren och var generös i tanken.”

Kaj Söderena

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.