”Fler fel i nya simhallen”

Barn ska prioriteras i Järfällas nya simhall – men kommunens äldre behöver också plats och då krävs en relaxavdelning, menar insändarskribenten.

”Det är mycket diskussioner om läktare i nya simhallen. Jag är en trogen besökare till den utmärkta relaxavdelningen. Den behövs verkligen i dagens stressade samhälle. Där finns bastu, relaxrum och en riktig bubbelpool med starka strålar som är välgörande för ömma muskler. På sommaren kan man gå ut på en liten uteplats. Dessutom finns massage att tillgå.

Vi är många som regelbundet besöker relaxen. Folk kommer också från Sollentuna hit. Det är en mötesplats för speciellt herrarna medan damerna på sina dagar verkligen relaxar. Priset för pensionär 50 kr är mycket bra. Även om lokalen inte är i toppskick så är den helt OK.

Tyvärr finns inte någon relaxavdelning med i de nya planerna. Vi skulle behöva en rehabbassäng med varmt vatten, likt Bålsta. Vi som är stamkunder på relaxen vet inte vart vi ska ta vägen när nya simhallen kommer. Där prioriteras barnen och det är bra men de äldre som det finns många av i kommunen behöver också plats.

Jag önskar att man gör en ny relaxavdelning med en liten varmvattenpool.”

Hoppas få gehör för relaxens bevarande

På vår debatt-sida kan du läsa fler insändare.

Fakta

Vill du säga din åsikt?

Skriv om något som gör dig glad, upprörd eller fundersam. Eller varför inte hylla en hjälte?

Skriv din insändare på mitti.se/insandare och skicka gärna med bilder – vi vill ha många foton!

Din text kan publiceras både i tidningen och på hemsidan.