Min lokala hjälte

Insändare: Katastrof, SL! Jag väljer bilen

Insändarskribenten: Signalvärdet från SL är: ”Vi bryr oss inte".
Insändarskribenten: Signalvärdet från SL är: ”Vi bryr oss inte".
Måndag morgon, SL:s busstrafik sattes på prov den första vardagen efter att Roslagsbanan slagit igen. KATASTROF! Inte ett sk*t fungerade, skriver signaturen "Inför nolltaxa till augusti" i en insändare. 

Hoppade på 611 som mödosamt krypkörde genom hela Täby och lämnade 100-tals resenärer vid hållplatserna bakom sig. Sex bussar hade uteblivit denna morgon från klockan 06. Vad håller SL på med?

Trafikplaneringen är ju helt inkompetent. Chaufförerna vet ingenting. Är inte informerade.

Att åka en fullpackad buss som långt överskridit gränserna för vad som är tillåtet avseende stående passagerare är ovärdigt och signalvärdet är: ”Vi bryr oss inte”.

Att Roslagsbanan stänger ner är obegripligt. Ett spår fungerar ju och banarbetet kan väl pågå trots det? Roslagsbanan fungerade ju hjälpligt bra det senaste halvåret. Ingen kräver något mer.

I ljuset av SL:s obefintliga service och omtanke av passagerarna, det vill säga kunderna, framstår det som fullständigt obegripligt varför man inte satsar på tunnelbana till Täby C?

Dessutom, höjer SL priset! Jag föreslå att SL:s informationsgubbe som syntes på tv teståker lite buss från Täby Kyrkby till Mörby så de vet vad de pratar om.

Själv tänker jag välja bilen, jag utsätter mig inte för dessa bussresor som är en skymf.

”Inför nolltaxa till augusti”

LÄS FLER INSÄNDARE: ”Stoppa partyskrapan” m fl

TYCK TILL: Här kan du skriva en egen insändare eller svara i debatten