”Kommun och polis får rycka in på allvar”

Efter lördagsnattens vansinneskörningar med bilar som sladdar och bränner däck i Skrubba och Hanviken har jag fått nog.

När man gång på gång får sin sömn förstörd för att ett antal bilhulliganer ska leka på gatorna så anser jag att kommun och polis får rycka in på allvar för att stoppa denna galenskap.

Jag är själv en bil- och motorentusiast, men det här handlar inte om normala bilentusiaster utan mer om ligister som tror att dom kan bära sig åt hur som helst utan någon som helst respekt för vare sig lagar eller andra människor.

Var är polisen? Så lång tid som dom håller på med sin lek så borde även en avlägset belägen polispatrull hinna hit och sätta stopp för detta och även lagföra ett antal av utövarna. Hur svårt kan det vara? Men som sagt, var är polisen?

Och kommunens ordförande Fredrik Saweståhl, som tidigare ondgjorde sig över att några stulit en regnbågsflagga  och tyckte att dessa individer kunde lämna kommunen, vad säger han nu?

Kan inte heller låta bli att undra vad dessa ungdomars föräldrar gör? Dom kan inte vara ovetande om vad som sker. Blundar man bara? Ett tips till dessa kunde vara att ge sig upp i Skrubbatriangelns industriområde en sen kväll och se vad som sker där. Har själv bevittnat dessa vansinneskörningar där.

Tyvärr kommer det förr eller senare ske en olycka och då är det så dags att vakna.

Det är många som är innerligt trötta på detta nu, så jag förväntar mig att ansvariga tar tag i saken med det snaraste.

En trött, men riktig motorentusiast