ANNONS

Insänt: Hjälp oss få slut på skadegörelsen

Huddinge Bågskytteklubb har haft stora problem med skadegörelse på senare tid.
Huddinge Bågskytteklubb har haft stora problem med skadegörelse på senare tid.
ANNONS

Den senaste månaden har vår bågskyttebana i Visättra sportcenter blivit utsatt för skadegörelse vid flera tillfällen. En eller flera personer har använt verktyg – plåtsax, yxor etc, men även eldat upp de måltavlor som vi har lagt många timmar på att bygga.

Syftet med vår ideella förening är att få barn och vuxna att få en rolig och meningsfull fritid. Vi har medlemmar som tävlar i Sverigeeliten men även barn och juniorer samt motions­idrottare. Vi tränar både för träningens skull och för tävlingar.

Vi håller på med den här sporten för att vi tycker att det är roligt, som så många andra idrottare som håller på med sina sporter.

Skadegörelsen påverkar alla i vår klubb. Inte bara klubbens ekonomi, utan orken hos alla oss som jobbar gratis på fritiden och inte minst alla medlemmar – barn, ungdomar och medlemmar med fysiska och psykiska funktionshinder.

Frågan vi nu ställer oss är om vi orkar fortsätta om skadegörelsen inte slutar.

Bor du i Visättra och vill hjälpa oss med vår verksamhet? Ser du att någon förstör på vår skjutbana var vänlig ring polisen.

Är du också nyfiken på att prova på bågskytte? Vår förening är öppen för alla från 10 år och uppåt, så varmt välkommen att anmäla dig till en av våra kurser som börjar i höst igen.

Är du personen som förstör för oss? Då är du hjärtligt välkommen att komma till en av våra träningar så kan vi berätta om vår verksamhet. Kanske ska även du delta i en av våra kurser i höst så får du en mer givande fritid.

Fredrik Beckman, ordförande Huddinge BSK

ANNONS
Fakta

Vill du säga din åsikt?

Skriv om något som gör dig glad, upprörd eller fundersam. Eller varför inte hylla en hjälte?

Skriv din insändare på mitti.se/insandare och skicka gärna med bilder – vi vill ha många foton!

Din text kan publiceras både i tidningen och på hemsidan.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.