Invadera inte vår privata badstrand

Hamringe är ett litet bostadsområde i Tullinge med 79 lägenheter. I området finns en liten badstrand med gräsplätt iordninggjord av hyresgästerna.

Varje sommar invaderas denna lilla gräsplätt av massor av folk som inte bor här. Ni kommer till fots, cykel och bil. De sistnämnda är den värsta kategorin. Ni parkerar utanför lägenhetsdörrar, i jordgubbslanden eller på hyrda p-platser precis vi stranden.

När vi säger till får vi till svar att ni ska bara äta eller bara bada. Några har hittat denna strand som en lunchrestaurang och tar våra bord i besittning. Då det inte finns toaletter att tillgå använder ni våra syrenbersåer som toa, eller vattnet.

Ni ringer på dörrar och vill låna kaffekoppar. Ni är högljudda, upptar hela stranden med luftmadrasser, cyklar, picknickväskor, lämnar kvar sopor, spottar nötkärnor – listan kan göras lång. Ni går också in på vår privata båtbrygga och solar, för ni ska ju bara bada. Ni kommer med båt och grillar på vår strand om kvällar och nätter.

Hur kan ni vara så hänsynslösa och respektlösa mot oss boende? Jag skulle aldrig komma på tanken att gå in mitt i ett bostadsområde och breda ut mig på deras strand. Hur tänker ni?

Det finns flera bad runt Tullingesjön såsom Flottsbrobadet och Stendalsbadet med toaletter, bryggor och cafeteria. Åk dit, för vi har sedan länge tröttnat på er.

Boende i området