ANNONS

Insändare: ”Jag är stolt över hur fint det är i Enebyberg”

Det är fint i Enebyberg, tycker skribenten.
Det är fint i Enebyberg, tycker skribenten.
ANNONS

Svar på insändaren ”Varför ska allt besvärligt lämpas av i Enebyberg?” den 26 april.

Insändarskribenten tycker att studentbostäder är något besvärligt och som bara ”lämpas av i Enebyberg”. För mig som liberal är detta ett märkligt resonemang. I Danderyd har det inte byggds en enda studentlägenhet under alla år. Nu när Liberalerna är i majoritet, så har vi fått igenom att det ska byggas studentbostäder i Stocksund/Mörbylund, västra Danderyd, Djursholm och i Enebyberg, vilket är en bra spridning i runt om i kommunen.

Vidare tar insändarskribenten upp att vi i Enebyberg har tre återvinningsstationer och att detta skulle vara ett problem. Som Enebybergsbo kan jag enkelt och lätt gå till Enebybergs IP med min återvinning i syfte att bidra till ett hållbart samhälle. Detta kallar artikelförfattare för att allt ”lämpas av i Enebyberg”.

Slutligen var det en bild på en upplagsplats, som inte ligger i Enebyberg men som Danderyd har stort behov av. Jag är stolt över Danderyd och speciellt hur fint vi har det i Enebyberg. Jag har bott här sedan 1964 och följt utvecklingen.

Jag tar gärna en dialog med den anonyme och övriga som har förslag och synpunkter för att göra ett bra Enebyberg bättre.

Bengt Sylvan (L), kommunalråd

Vad tycker du? Skriv en insändare här!

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.