Jag får ingen ro i mitt hem

Täbys politiker har förvandlat mitt ljuva hem till helvetet på jorden! De har gett permanent tillstånd för att driva skola i en lokal som gränsar till mitt hus och min gård. Denna lokal har alltid varit kontorshus tills den blev en privatskola.

Jag störs av skriken från barnen och alla bollar som slås mot mina fönster och som följs av springade barn in på min tomt för att hämta dessa, för att inte glömma lekplatsen som monterades precis på gränsen till min tomt och flaggstången som på en konstgjord kulle från tomten med alltid fladdrande lina. Denna kulle gör att barnen och folk som kommer på kvällar och helger till lekplatsen har direkt insyn i vårt vardagsrum. Jag får ingen ro i mitt eget hem.

En varm dag är jag hemma men med stängda dörrar för det går inte att sitta ute, det är uteslutet, och jag hör inte mig själv inne i huset om jag öppnar altandörren.

Skolgården är liten och alla barn kan inte ha rast sam­tidigt så rasten kan bli väldigt lång.

Sedan hyrs lokalen ut till dansskola på kvällar och helger. Vi är tvungna att höra alla barn och ungdomar som springer runt och dansar till danslärarens musik på högsta volym. Så länge de har danslektioner kan min familj inte sitta ute och äta middag varken försommar eller sensommar då skolan har verksamhet för att inte glömma dansskoleversamheten som kan hålla på året runt.

Lekplatsen har lockat hit ungdomar som sitter länge på kvällar och nätter och dricker öl och gapar och skriker, speciellt sommartid. Har bott här sedan 1996 och har aldrig varit med om sådant innan denna skola startades.

Ska man ha skolor till vilket pris som helst utan att tänka på oss medborgare som drabbas av kommunens beslut in i själen och det heligaste som finns: våra hem och våra privata liv? Jag har skickat både ljudfiler på det som vi upplever som helvete men inget har hänt!

Plågad Täbybo som vill ha tillbaks sitt sköna hem