Jag får inte ha min p-plats i fred

Hur tänker Haninge bostäder? Jag hyr parkering på Evabergsvägen i Haninge av just Haninge Bostäder. Jag betalar min hyra i tid varje månad, cirka 250 kronor. Men som oftast står något annat fordon på min plats när jag kommer hem efter en lång dag. Jag har påpekat detta för Haninge bostäder men de hänvisar till Mobilpark som övervakar. Jag har ringt Mobilpark som genom en telefonsvarare hänvisar till Q-park som nyss köpt upp dem. Detta har jag nu påpekat för Haninge bostäder men de vet inte detta säger de. Har själv ringt Q-park ett otal gånger för hjälp, och fått bra respons av dem.

Hur tänker nu Haninge bostäder? De vet inte i sina svarsmejl, eller skriver: Vi återkommer. Gör de det? Nej tyvärr! De har även sagt att någon högre uppsatt ska höra av sig. Gör de det? Nej tyvärr. Jag betalar således för andras parkering och börjar ledsna på det.

Jag har dessutom gett några förslag på hur man kan märka upp för oss som hyr men de verkar inte intresserade av vår hjälp.

Ofta dundrar fordon in och bara beställer pizza vilket innebär att man inte hinner ringa Q-park, men då jag haft fordon på min plats som stått i ett dygn så har jag ringt och hoppats på att de fått en anmärkning.

Varför händer inget på Haninge bostäder? Nu ledsnar man ju på att betala då man ändå inte får stå på sin egen plats.

Hallå Haninge bostäder, när får man ett svar på vad ni tänker göra och när ni tänker göra det? Jag är en trött bilist som vill ha min parkeringsplats i fred!

PG