Kasta in sten i glashus, Väsbyhem

Häromdagen fick jag ett utskick från kvartersvärden här i Sigma, Upplands Väsby. Det klagas på oss att det ligger cigarettfimpar och hundbajspåsar lite varstans. Visst är det så, men faktum är att ända sedan Väsbyhem genomförde sin omorganisation i maj har ingenting fungerat rätt. Jag har både sagt till och mejlat om att papperskorgarna på gårdarna är överfulla utan resultat. Samma sak med skräp och övervuxna rabatter med ogräs som jag sa till om i somras. Först sju veckor senare började utemiljögruppen ta hand om det men tyvärr fortsätter problemen.

Nu denna vinter med snö och allt vad det innebär, väljer man att bara ploga vissa infarter till området vilket leder till problem då att barnvagnsförråden ligger på källarplanet i anslutning till infarten. Det går helt enkelt inte att gå den vägen med barnvagn. Man har sagt att det kommer att plogas men frågan är när då? När snön har försvunnit?

Hur vore det om kvartersvärdarna här uppe i Sigma såg över sina egna arbetsrutiner innan de klagar på oss som bor här i stället för att lysa med sin frånvaro?

Hammarbyvägen 4256