ANNONS

Krönika: Jag valde ölen före sjömanspajasen

Mitt i:s Eric Thorsson
Mitt i:s Eric Thorsson
Mitt i:s Eric Thorsson minns tillbaka på en festivaltabbe.
ANNONS

Plastflaskeölen som jag valde framför den falsksjungande jönsen i sjömanskostym på Embryo-festivalen i Slottsskogen i Göteborg 2000.

Nick Caves bara fötter när han manglade publiken i regnet på Where the action is på Stora skuggan 2009.

Tårarna på mina kinder på Popaganda 2013 när Jens Lekman sjöng You are the light. Vår låt. Ljudspåret till mitt och min frus första år tillsammans. Låten som vår vän spelade i kyrkan på vårt bröllop.

Vilka festivalminnen har du?

I dag rullar vi igång vår sommarserie med guidande reportage om hur du njuter bäst av Stockholm och dess omgivningar i sommar. Vi börjar med en festivalguide, sedan följer ytterligare sju veckor med tips om utflykter,skärgårdsturer, festmat, vattensport och mycket mer. Så missa inte att läsa din lokala Mitt i tidning hela sommaren.

I höst fortsätter vi med guidandet. I tidningens bakre del ska vi varje vecka ta grepp om nya trender och berätta om spännande personer. Vi ska visa upp inspirerande hem och bjuda på nyheter från krogvärlden, kulturscenen och nöjesvärlden i hela Stockholm.

Men först: Sommar. Och allra först: Festivaler.

Dåren i sjömanskostymen sålde nyss 140 000 biljetter på Ullevi under en helg och jag kunde ha varit den som sa ”jag såg Håkan innan han blev stor”. Om vem av sommarens artister kommer du att kunna säga det om femton år?

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Haninge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.