ANNONS

Livsfarliga bilförare på Solstigen i Skuru

ANNONS

Ett stort, taggigt ris till de många bilförare, både män och kvinnor, som varje dag genar via Solstigen i Skuru, på det vägavsnitt som går mellan Drottningshamnsvägen och ner mot bussarna vid idrottsplatsen. Ni håller genomgående betydligt högre hastigheter än de 30 kilometer i timmen som gäller i området! Det är bara en tidsfråga innan en olycka inträffar som ni beter er i ett villaområde med smal, kurvig gata och skymd sikt. Ett område med många barn och äldre som går ner till bussarna varje morgon.

Jag klockade en måndagmorgon en sådan presumtiv mördare, som kom farande i uppskattningsvis 70 kilometer i timmen, cirka 40 kilometer i timmen över den högsta tillåtna hastigheten. Du körde en ganska stor bil. Idioti? Det är bara förnamnet!

Tyvärr hann jag inte se registreringsskyltarna denna gång, men nästa gång kanske. Vad är det för fel på dig som inte kan fatta vad som kan hända? Du är en livsfarlig bilförare som inte borde få framföra ett fordon i tätbebyggt område, eller ens köra bil överhuvudtaget!

Stoppa vansinneskörningarna. Nu!

Förbannad och skräckslagen dagmamma

ANNONS