ANNONS

Min Kompis fick ett värdigt slut

ANNONS

Min rottishane hann bli nästan 13 år när han i julas fick akut njursvikt. Med sorg insåg jag att slutet var nära men då han fortfarande var glad och inte så smärtpåverkad valde vi att låta honom vara kvar över jul och nyår då vi alla var hemma. Det blev många korta kissrundor dessa dygn och han blev sakta sämre. Datum bokades på Vallentuna veterinärklinik för ett sista besök.

Den 7 januari for jag med Kompis dit och jag visste att jag skulle komma att åka hem ensam.

Med tårar rinnande redan i väntrummet togs jag emot på ett helt fantastiskt sätt. Ett rum var redan förberett och där var levande ljus tända och lyset nertonat. Att ta farväl av en vän man haft från åtta veckors ålder är aldrig enkelt och jag låg bredvid honom på golvet när livet sakta tog slut för hans del.

Min sorg och saknad är stor men ingen kunde ha fått ett mer värdigt omhändertagande och slut.

Min tacksamhet är stor och jag vill genom Mitt i Vallentunasteget sända alla underbara människor jag kom att möta på Vallentuna veterinärklinik denna dag en stor kram och tack! Ni gjorde det smärtsamma slutet så vackert och värdigt som det var möjligt. Dessutom gav ni mig den tid det jag behövde när allt var över till att ta farväl. Jag kommer aldrig glömma min Kompis, han finns i mitt hjärta för alltid!