ANNONS

Någon vill stoppa ­föreningens träning

ANNONS

Vår förening erbjuder ­gratis träning vid Lillsjöbadet varje sommar och det är en uppskattad tradition i kommunen sedan många år.

Vi annonserar och ­sätter upp ”reklamlappar” på byn. Det är viktigt att nå ut till alla, även nyinflyttade som kanske inte känner till den här servicen som vi erbjuder helt gratis. Lappar är ett klassiskt och billigt sätt för en idrottsförening att nå ut till folk.

I samband med en skön promenad i området kring Lillsjön kunde det på midsommardagen konstateras att alla utom EN av våra nyuppsatta lappar om vår sommarträning var nedrivna. Igen.

Som vid andra tillfällen under sommaren sitter andra lappar på anslagstavlorna kvar. Det har blivit ett mönster och liknar faktiskt sabotage.

Man blir upprörd och ledsen. Inte bara för vår egen skull, vi som jobbar ideellt och med själ och hjärta i föreningen, utan även för er kommuninvånare som kan gå miste om att ta del av den fina traditionen som vi anordnat i så många, många år. Vi har aldrig stött på detta ”fenomen” tidigare i vår långa historia. Man undrar verkligen vem eller vilka det är som tycker SÅ illa om ideellt föreningsliv som är ett så otroligt viktigt inslag i samhället och bedrivs helt utan vinstintresse. Vi vill erbjuda er friskvård och gemen­skap nu i sommar, gratis och tillgängligt för alla. Hur man kan vilja hindra det är för oss en gåta.

Gymmix Kungsängen har funnits här för er i 55 år. Vi blev utsedda till ”Årets förening 2012” av Svenska Gymnastikförbundet och nominerades till utmärkelsen ”Årets inspiratör” på Upplands Bro-galan.

Våra lappar kan man kanske försöka riva ner och kasta i papperskorgen men aldrig det ideella föreningslivet!

Kerstin Pawlowski ­Informationsansvarig i ­styrelsen för Gymmix ­Kungsängen

Sommarträningen uppskattas av många invånare. Men någon river ner lapparna, skriver Gymmix i Kungsängen.Foto: Mostphotos.com

ANNONS

Vi vill erbjuda er friskvård och gemen­skap nu i sommar, gratis och tillgängligt för alla. Hur man kan vilja hindra det är för oss en gåta.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands-Bro direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.