ANNONS

Nedmonteringen av välfärden märks

ANNONS

Årets val är troligen det viktigaste i vårt land i modern tid och vi står inför ett vägskäl som blir avgörande för vår framtid. Alliansens nedmontering av välfärden under de senaste åtta åren märks allt tydligare: vanvård av äldre och sjuka, undermåliga skolresultat, nedlagda kulturcentra samt kaotiska allmänna kommunikationer.

Samtidigt har det viktigaste Alliansen lovade 2006 uteblivit: arbetslösheten är nu högre och bidragstagarna fler.

Jag tycker inte att detta är rätt riktning för vårt land, vi kan inte fortsätta att montera ner en fungerande välfärd som det tog åtskilliga generationer att bygga upp.

Vi kan inte heller kosta på oss att låta en hel generation ungdomar gå sysslolösa och hoppas att rutbidrag och sänkt krogmoms ska fixa jobben.

Vi behöver därför en ny regering som ser till att vår välfärd och våra samhällsfunktioner håller måttet. En ny regering som har en aktiv arbetsmarknadspolitik som slussar ut unga och nyinvandrade i jobb, vilket i sin tur ger nya skatteintäkter och en ännu starkare välfärd.

Detta val kan vara vår sista chans att ställa allt till rätta, det är dags att låta Socialdemokraterna ta över rodret och sätta punkt för Alliansens misslyckade och alltför kostsamma experiment!

Det är du som väljer vägen. Gå och rösta den 14 september!

Pedro Bentancour Garin (S)

kandidat till kommun­fullmäktige

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Tensta Rinkeby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.