Önskningar från marknadsbesökare

Vi i Miljöpartiet hade en tavla på Tensta marknad där man fick skriva vad man ville ändra. Det var många som tyckte till om stort och smått.

Tryggare Stockholm, inga mobbare i skolan, inga poliser ska ha pistoler, säkrare trafik, skrota alla vapenfabriker. Skapa ett Stockholm för alla, ett öppet internationellt Stockholm, invandrare och svenskar ska ha samma rättigheter, alla har rätt i samhället, kvotera in muslimer i maktpositioner.

Bygg mera bostäder, bostad till alla, roligare lekplatser, utnyttja kungliga slottet som bostäder för behövande, ta bort jobbtorgen och Arbetsförmedlingen från Sverige.

Fler jobb till ungdomar, jobb till alla ungdomar, rättvisare fördelning av våra gemensamma resurser, bevara Hästa gård, bort med hundbajs från gatan, mer och större papperskorgar.

Mer gratisaktiviteter för barn och ungdomar i alla orter, gratis att åka kollektivt, gratis för barn i tunnelbanan, fri tandvård, lika vård för alla, bättre vård och omsorg.

Bygg inte Förbifarten, stoppa Förbifarten och Stockholmsporten!

Och rädda bina i USA…

Tänk om Tenstaborna verkligen fick bestämma. Vi i Miljöpartiet kommer förstås att göra vårt bästa för att förverkliga en del av alla drömmarna.

Miljöpartiet Järvagruppen