På gång är på gång igen!

Hitta alla dina lokala evenemang på pagang.mitti.se
Hitta alla dina lokala evenemang på pagang.mitti.se

Förra lördagen blev en av tidningens nyhetschefer uppringd av en läsare i Järfälla. Hon hade en fråga: Vad ska jag göra idag? Läsaren hade letat i sin Mitti-tidning och ingenstans kunde hon hitta kalendariet På gång som tidigare alltid kunde tipsa henne om vad hon skulle ägna sig åt för aktiviteter under veckan.

Järfällaläsaren är inte ensam. Många av er har saknat På gång och tipsen om alltifrån loppisar, barnteater till mogendans. Via mejl, telefonsamtal, brev och namnlistor har budskapet varit tydligt från er läsare: ta tillbaka kalendariet!

Så, till stor glädje för många, är På gång tillbaka även i papperstidningen lagom till påsk. För er som vill ha ett ännu mer aktuellt och fylligt kalendarie så hittar ni På gång som löpande uppdateras på vår hemsida. I papperstidningen publiceras ett urval. Med start nästa vecka, den 22 mars, finns alltså På gång här i tidningen men redan nu kan du lägga in dina bästa evenemangstips på vår sajt mitti.se

På mitti.se kan ni också följa vad som händer från tidig morgon till sen kväll både vardagar och helger. Följ oss också gärna på facebook och twitter.