Parkeringsreglerna i Krusboda är idiotiska

Jag blir otrolig irriterad på det här som händer i Krusboda nu. Jag har bott där större delen av mitt liv och min mamma bor än i dag kvar i området.

Tidigare har allt fungerat bra, men nu börjar det gå för långt. Alla parkeringar i området får olika regler och olika tillåtna tider att parkera. Jag fick mig en trevlig överraskning i dag – en p-bot på 450 kronor. Varför? För att jag råkade glömma att ställa om p-skivan.

Det är svårt att komma ihåg när man inte är van, samt endast är hos sin mor på besök i ett par dagar för att ta hand om hennes hund under tiden som hon är bortrest.

Det är svårt att behöva springa som en galning var fjärde timme för att ställa om p-skivan för att undvika en p-bot.

Det är helt galet att ett antal personer ska bestämma över hur många bilar en familj i Krusboda ska få äga, vart är vi på väg? Kommunism?

Och den så kallade fri parkeringsbiljetten per hushåll. Har man tur och vilja erbjuder de en extra biljett, men då kostar den 2 000 kronor samt att det endast finns ett begränsat antal.

Krusboda är inget nytt område och det har tidigare aldrig varit några problem kring parkeringsplatser, så varför har man gjort såhär? Idiotiskt, speciellt med tanke på att majoriteten av de som bor i området är barnfamiljer som har fler bilar än en per hushåll.

Någon tjänar bra med pengar på det här samt att alla hushåll fortfarande behöver betala samfälligheterna precis som vanligt.

Jag är inte ensam i området om att få p-böter, det finns många fler precis som mig, de springer som idioter var fjärde timme för att ställa om sina p-skivor.

Har de ens tagit hänsyn till att de boende i området här har vänner och släktingar, familjemedlemmar som kanske vill komma över på ett längre besök? Tydligen inte.

För vem orkar springa till en parkering var fjärde timme? Tänk dig en äldre tant som ska behöva göra det.

Anonym

Horribelt att man ska behöva springa ut till parkeringen var fjärde timme för att undvika p-böter, anser skribenten.arkivbild