ANNONS

Råsunda öppna förskola är guld

ANNONS

Sedan min dotter var några månader gammal har jag regelbundet gått till öppna förskolan Råsunda och den har varit en otroligt viktig del av min föräldraledighet!

På Råsunda öppna förskola kan barn och föräldrar träffas och umgås. Den sociala kontakten, leken, skapandet, den pedagogiska verksamheten och sången får stort utrymme. Barnen får äta ihop, vara med på sagostund, växa i grupp, utforska och hitta nya kamrater.

Detta är behov som är mycket svåra att tillfredsställa helt själv på hemmaplan. Det är därför ett otroligt privilegium att få delta!

Sedan förskolan Näckrosen brann ner i maj har framtiden varit oviss för öppna förskolan Råsunda och jag har nu fått höra att Råsunda ska slås ihop med öppna förskolan i Huvudsta. Jag besökte Huvudsta öppna förskola under sensommaren. Det finns mysig personal, mycket värme men alldeles för små lokaler. Hur barn och föräldrar från Solnas alla områden ska rymmas där är ett mysterium. Den ligger också fel geografiskt för oss i Råsundaområdet.

Marie och Barbro gör ett fantastiskt jobb på Råsunda öppna förskola, som behövs i området! Stäng inte denna guldverksamhet!

Ledsen mamma

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Solna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.