ANNONS

”Ni rökförbudsivrare är tråkmånsar!”

rökning cigarett
"Att vara förbudsivrare är synonymt med att vara en tråkmåns."
Det är ingen slump att rökfria zoner är trista, tycker Björn.
ANNONS

I en tid fylld av hetsjakt och utökade rökförbud vill jag upplysa antirök-lobbyn om att det inte är en slump som gör era rökfria zoner så tråkiga att vistas i. Er tillvaro blir inte roligare av fler förbud och ökad annektering av rökarnas miljöer.

Att vara förbudsivrare är synonymt med att vara en tråkmåns. Länge lyckades vi hålla er isolerade i något hörn vid bordet med skylten ”rökfri zon”. Rökare och ickerökare satt tillsammans, medan tjurskallarna satt för sig, allt var frid och fröjd.

Men nu är det bekymmerslösa samkvämets tid förbi. Efter att rökförbud införts har ni fått blodsmak – och villebrådet är vi rökare som ni betraktar som paria. Detta är inte en fråga baserad på forskning eller sunt förnuft, utan en moralfråga driven av människor som ändå aldrig vistas i de dekadenta krogmiljöer frågan berör.

Ni kommer alltid att vara betraktare av dimridåernas lustfyllda sfär. Ni är som Morran; där ni drar fram blir allt trist och kallt. Det är i rökarnas närhet livet blir spännande, roligt och ballt.

Björn M

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Nacka direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.