”Min röst kommer inte att tystna”

Rebwar Hassan (MP), ledamot i Skärholmens stadsdelsnämnd.
Rebwar Hassan.
Rebwar Hassan uteslöts för en tid sedan ur Miljöpartiet och har fått lämna Skärholmens stadsdelsnämnd, som Mitt i tidigare har berättat.
Här kommenterar han uteslutningen i en debattartikel.

Mitt politiska engagemang har jag  försökt använda till största möjliga nytta för den som är sjuk, går i skolan, är pensionär eller jobbar. Fungerar inte vårt komplexa samhälle kan Sverige heller inte hjälpa människor på flykt eller i nöd.

En demokrati och ett välfärdssamhälle kan aldrig fungera om vissa människor håller sig undan de gemensamma åtaganden som krävs för bygget av välfärdssamhället. Islamistiska parallella klansamhällen har därför ingen del i ett demokratiskt välfärdssamhälle.

Etablerandet av islamistiska parallellsamhällen har underlättats av den politiska islam som flera muslimer i MP har lyckats pracka på partiet. Pengar för arbete mot islamofobi har i praktiken blivit pengar för att sprida politisk islam och cementera klanstyrda parallellsamhällen med heders­lagar, kvinnoförtryck och shariapoliser.

Partiet är nuförtiden ett annat än ett miljöparti men det är tråkigt att bli utesluten för att ha skadat partiet genom att kritisera enskilda partifunktionärer. Islamisterna i partiet som verkligen har komprometterat oss är däremot kvar, om än rätt tysta nuförtiden. Deras samhällssplittrande agenda fortsätter dock att verka i MP.

Den egentliga orsaken till uteslutningen hör samman med enkel matematik. Nu närmar sig valet. Miljöpartiet behöver islamisterna och deras röster. Att vara kritisk mot islams irrläror och avslöja islamism, sharia, klanstyren, gängkriminalitet, manshat, asylshoppare och falsk feminism är nog inte bra om man som parti är beroende av deras och deras vapendragares röster!

Mitt politiska engagemang fortsätter dock och jag ska fortsätta att kritisera alla dem som inte sätter västerländska demokratiska värderingar och vårt lands alla medborgare först och främst!

Rebwar Hassan

ledamot i landstingsfullmäktige