Rösta bort alliansen för läkarnas skull

Att inte köra buss med yrsel och andningsbesvär är en självklarhet, det är ju ungefär som att köra alkoholpåverkad. Morgonen det hände mig förvandlades Johanneshovsbron till gummi och hela världen gungade, paniken var nära. På rutin och med stor försiktighet tog jag mig in till Centralen med min ledbuss, när jag kontaktade garaget tog de mig ur trafik omedelbart, så klart.

Efter en akut tid hos min husläkare sjukskrevs jag och har gått på provtagningar och undersökningar av olika slag under en månads tid.

I går fick jag ett brev från Försäkringskassan där de ifrågasätter min sjukskrivning, de vill ha kompletterande uppgifter av min läkare. ”Försäkringskassan behöver en utförligare förklaring av aktivitetsbegränsningen avseende yrsel.”

Vill Försäkringskassans personal eller våra politiker åka buss med mig när jag inte får tillräckligt med syre och har yrsel? Nej, jag tror inte det!

Sådant kallas sunt förnuft, men detta saknar våra beslutsfattare, det har gått för långt nu!

Det har snackats länge om utförsäkringar och andra tokigheter som i detta fall, låt oss rösta bort den borgliga alliansen i nästa val så ett socialistiskt styre kan ställa saker till rätta. Låt våra läkare få ägna sig åt sitt kall, att hjälpa människor och slippa all pappersexercis med Försäkringskassans handläggare.