ANNONS

Sluta dumpa grovsopor
 på Myrstuguberget

Problem med soprumpning. Arkivbild.
Problem med soprumpning. Arkivbild.
Nu är vi på Myrstuguberget trötta på att folk åker upp hit och proppar igen våra källsorteringscontainrar med fel saker och dumpar sina gamla tvättmaskiner och spisar här. Dessa saker hör hemma på SRV:s deponi i Fittja, skriver insändarskribenterna.
ANNONS

Nu är vi på Myrstuguberget j-igt trötta på att folk från närliggande områden åker upp på Myrstuguberget och proppar igen våra källsorteringscontainrar med fel saker och dumpar sina gamla tvättmaskiner och spisar här. Dessa saker hör hemma på SRV:s deponi i Fittja.

När ni ändå gör er besväret att köra hit kan ni väl lika gärna åka en kilometer till, i stället för att vår bostadsrättsförening ska behöva betala för att forsla dit de dumpade vitvarorna. Där kan man även få hjälp med hur soporna ska sorteras. Det går också bra att söka på www.sopor.nu om ni är osäkra.

Vidare borde ni kräva en egen källsorteringsstation av kommunen då vår inte är dimensionerad att ta emot även era sopor. Vi håller koll på de bilar som kommer hit och vet vilka ni är via era registreringsnummer.

Arga Bergsbor

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.