Sluta snöröja mitt i natten! Trafiken i Solna flyter bättre nu!

Kl 03.00 Natten till måndag den 13/2 blev jag och säkert fler väckta av att man skulle hyvla av trottoaren runt Bagartorpsringen. Hjullastare som körde med skopan i backen och hördes otroligt mycket, speciellt då det var mitt i natten.

Att blir väckt så brutalt mitt i natten är totalt galet, jag blev fundersam och arg över detta. Kan man inte röja snön som legat på gångvägen ca 8 -10 veckor vid en annan tidpunkt? Finns det inte regler för dessa arbeten?

Att snön som inte tagits bort på flera veckor helt plötsligt mitt i natten ska röjas är totalt galet och många som skulle upp och jobba fick nattsömnen störd. Hur kan detta anses vara okej!? Skulle en granne föra så mycket väsen mitt i natten skulle det säkert bli en polissak av det! Hur kan kommunen tycka att det är en bra tid att ge tillstånd för att utföra dessa arbeten?

Hasse

Jag bor i Råsunda och har på sista månaden märkt att något har hänt i trafiken i Solna.

Jämfört med för någon månad sedan flyter trafiken mycket bättre nu! Flera av mina vänner och grannar vittnar om samma sak. Om det beror på utlovad trimning av trafiksignaler eller att utbyggnaden av tvärbanan inte stör lika mycket längre vet jag inte, men något väldigt bra har hänt med trafiken!

En annan sak är att det nu faktiskt går att hitta parkeringsplatser, förut kunde man irra runt länge innan man hittade en ledig plats vilket gjorde att vänner och föräldrar drog sig för att åka och hälsa på.

Villy, Råsunda