ANNONS

”Vår flytt i Tullinge påverkade postutdelningen”

"En vanlig dag går vi förbi en av tre postlådor utan att ha något att lägga i den." skriver Therese Karlsson på Postnord.
"En vanlig dag går vi förbi en av tre postlådor utan att ha något att lägga i den." skriver Therese Karlsson på Postnord.
I Tullinge har vi nyligen flyttat till nya lokaler och trots våra ansträngningar påverkade det utdelningen vid några tillfällen, skriver Therese Karlsson på Postnord i ett svar på en tidigare insändare i Mitt i.
ANNONS

”Tullinge verkar redan få posten varannan dag”

”Det är tråkigt att skribenten inte är nöjd med sin postutdelning. Självklart ska posten delas ut varje dag.

Det som är viktigt att komma ihåg är att det skickas allt färre brev, vilket innebär att det inte alltid finns något att dela ut till varje mottagare. En vanlig dag går vi förbi en av tre postlådor utan att ha något att lägga i den.

Tyvärr kan det också i enstaka fall inträffa oförutsedda händelser som gör att post blir försenad. I Tullinge har vi nyligen flyttat till nya lokaler och trots våra ansträngningar påverkade det utdelningen vid några tillfällen.

När något inte kommer fram som det ska kan man alltid lämna en synpunkt till kundservice via postnord.se. Det hjälper oss att bli bättre.”

Therese Karlsson, Distributionsområdeschef Postnord

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.