”Undergången 
är inte alls nära”

VI behöver inte gå tillbaka till fattigdom och elände, skriver Björn Molin – jorden kommer inte att gå under.
VI behöver inte gå tillbaka till fattigdom och elände, skriver Björn Molin – jorden kommer inte att gå under.
Propaganda från journalister och okunniga människor försöker förstöra hoppet om framtiden, anser Björn Molin i en insändare. Han har också lästips för den som vill ha en annan bild av ”klimatfrågan”.

Vi överöses dagligen med propaganda från okunniga människor och en i princip enig journalistkår med besked om att allting pekar mot jordens undergång om 8–10 år, om vi inte stänger ned kärnkraften, satsar på elbilar, elcyklar, elbåtar (tydligen utan behov av el), slutar äta kött, slutar jaga, slutar flyga och åka båt – ja helt enkelt går tillbaka till fattigdom och elände.

Tips till den som tvivlar

Senast i raden att försöka förstöra hoppet om framtiden för oss och våra barn är Svante Hultquist som i tidningen Skärgården påpekar att vi även borde avrusta försvaret eftersom vi ändå är chanslösa vid ett eventuellt krig!

Jag skulle rekommendera dig som tvivlar på den ensidiga propagandan och som hoppas att dina efterkommande ska få ett gott liv tar del av debatten på www.klimatupplysningen.se

Där kan du läsa vad kunniga och pålästa personer, (som inte får motsvarande utrymme i media som alarmisterna), berättar hur de ser på ”klimatfrågan”. Några namn du hittar där är Lars Bern, Peter Stilbs och Lennart Bengtsson.

Inte för skövling och föroreningar

Under sommaren har jag läst Elsa Widdings utmärkta bok ”Klimatkarusellen” och den kan jag verkligen rekommendera.

Avslutningsvis vill jag tillägga att min uppfattning i frågan är att vi måste få slut på föroreningarna i haven och nedhuggningen av regnskogarna.

PS. 10 000 år tillbaka i tiden hade vi i Sverige ett tre kilometer tjockt istäcke över stora delar av Sverige.

Björn Molin

Övertygad optimist
 när det gäller framtiden