Upploppsmakarna måste stoppas direkt

Det som händer i Husby skadar tyvärr bilden av alla invandrare i Sverige.

Majoriteten av dem som bor i Husby, Rinkeby, Tensta och andra områden där vågorna av våld har spridit sig accepterar inte beteendet från dessa små, oansvariga och radikala grupper av ungdomar.

Den stora majoriteten av invandrare vill bara leva i lugn och ro. De flesta lämnade sina länder på grund av våld och krig. De vill leva här i trygghet och frihet och vill inte bli påminda av vad som hände i deras länder.

Därför måste vi sluta klaga på hur polisen konfronterar brottslingar och sådana människor som inte har respekt för lagen eller människor. Vi måste sluta lägga skulden på polisen. Polisen arbetar för att säkra trygghet och frihet till alla medborgare.

Därför måste vi visa vår respekt och vårt stöd till polisen som gör allt för att stoppa våld och vandalism i vårt samhälle.

Vad som faktiskt gör mig arg är att polisen och rättvisan i Sverige är för snälla och inte tillräckligt strikta och tuffa med sådana människor. Om några kriminella element försöker utmana polisen och samhället, bör de stoppas omedelbart med alla möjliga medel, annars kommer de och deras beundrare att förlora respekt för regler och lagar. De kommer att tänka att våld är det enda språk som kan användas för att nå sina krav.

Denna våldsamma grupp är en liten minoritet – men samtidigt det mest farliga elementet. Därför måste de stoppas.

Det är dessa små radikala minoriteter som förstör för alla. De orsakar störningar och problem i många länder, inte bara i Sverige. Det enda sättet att handskas med dem är att stoppa dem så fort som möjligt, innan detta sprider sig. Annars kan det snart vara för sent.

M D – en invandrare

Små radikala grupper av ungdomar förstör för alla, menar skribenten, som efterlyser hårdare tag av polisen.arkivfoto

Vad som gör mig arg är att polisen och rättvisan i Sverige är för snälla och inte tillräckligt strikta och tuffa.