ANNONS

Värna om villastaden partier!

Valaffischer Danderyd Centerpartiet
Är det Centerpartiet som insändarskribenten vill se i topp?
Insändarskribenten tycker att den planerade återvinningscentralen i Danderyd förstör villakaraktären.
ANNONS

De styrande partierna i kommunen (M, L samt KD) har under det senaste året fått backa på många tokiga och medborgarfientliga projekt. Dock har några projekt genomförts – trots dess massivt negativa påverkan på kommunens säkerhet, villakaraktär och trygghet. Höghusprojektet med 400 lägenheter vid Eneby torg tvingades tillbaka efter omfattande protester och politikernas vetskap om närheten till valet i september. Endast Centern stödde medborgarna och villastadens bevarande.

Migrant/Modulbostäderna byggdes på två ställen trots protester och trots att den juridiska processen/överklagandet pågår. De styrande partierna bygger vidare och ler.

Sopptipp förstör villakaraktären

En soptipp (återvinningscentral) planeras även att byggas inom kort i kommunen, vilket de styrande partierna tycker är en fantastisk ide och passar utmärkt in i villakaraktären förstås.

Vi är många, många medborgare som är mycket oroliga för vad som händer efter valet om inte mandatfördelningen förändras dramatiskt. Vi bör kräva och stödja partier som värnar villastadens karaktär – på riktigt och dessutom menar detta för medborgarnas bästa, för bevarandet av villakaraktären i Danderyd och för våra barns trygghet.

– En engagerad och opolitisk invånare

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.