ANNONS

Bo i Sollentuna = Jobba hemifrån

parkering
SD efterlyser fler parkeringsplatser.
Sverigedemokraterna efterlyser fler parkeringsplatser och bättre infrastruktur.
ANNONS

Sollentuna är en trevlig kommun med blandad bebyggelse. Vi har hus, radhus och lägenheter, vi har kontor, skolor, idrottshallar och lite mindre lokaler för företag.  Som det är idag så har vi parkeringsproblem, nybyggnation beräknar inte tillräckligt med parkeringsplatser, kommunen beslutar om alltfler parkeringsförbud och tillsätter nitiska parkeringsbolag.

Snart är det en lyx att äga en bil och kunna köra sina barn till aktiviteter. Och ska man åka tåg, då får man trängas och hoppas man lyckas få en ståplats.  Men i Sollentuna vill man bygga ännu mera, vi ska bli flera!

Inom tio år ska det ha byggts ca 13 600 bostäder, räknar vi lågt med minst 2 personer i varje bostad, då är vi uppe i ca 27 000 personer till i Sollentuna. Vad tror ni om den blivande morgontrafiken?

Då vi inte har en infrastruktur som täcker upp den med varken vägar eller kommunala färdmedel så kommer det här bli ett ofantligt problem!

Så börja planera att jobba, plugga, ta hand om barnen eller utbilda barnen hemifrån.  Eller vem vet, vi kanske får en linbana i hela Stockholm som löser allt!  Dags dra i bromsen!  Sollentuna behöver inte delta i racet om vilken Stockholmskommun som bygger mest och störst! Behåll kommunen som en trädgårdsstad!   

Mikael Stigenberg, Ordförande SD

Bo Ehlin, Vice Ordförande