Min lokala hjälte

Vandaler drivs av rädsla och en extrem egoism

Huset som skulle vara ett hem för ensamma flyktingbarn har vandaliserats gång på gång. Den 25 april skulle det vara öppet, men icke!

De människor som har gjort det är vandaler. Precis som alla som har extrema åsikter, som tror att de är bättre, som tror att de är civiliserade, som tror att de har fina värderingar. Det är ni som vandaliserat som borde tvångsförflyttas till krigsländer och få veta hur det är att vara barn i ett land som rasar. Barn som har förlorat allt.

De som ligger bakom attentaten, de som har extrema sociala och politiska åsikter, de är rädda! För vad då? De som ligger bakom sabotagen är framförallt extrema egoister. De växte upp i ett samhället som har gett allt till dem, men de har glömt att ge något tillbaka till landet, och de tänker bara konstigt och kort.

Det är en extremism som i värsta fall fastnar i själva samhället. De här vandalerna är en produkt av ett samhälle som tillåter detta extremt individualistiska och egoistiska sätt att leva. Jag skulle fråga: Vart är ett samhälle på väg som tillåter alla dessa sorters orättvisor?