Vänta ute trots regn tyckte färdtjänsten

I veckan skulle min mor åka färdtjänst från Haninge till Bagarmossen. Denna dag var det totalt spöregn, vilket gjorde att vi höll oss inomhus i väntan på taxin.

I telefon hade kundtjänst sagt klockan 19.20 till oss, vilket gjorde att efter 10 minuter slutade vi titta efter bilen eftersom de ska ringa vid förseningar.

19.42 ringde en arg förare på dörren, gormade och skrek att han har stått utanför i sex minuter. Vi bad honom sluta att vara otrevlig. Han gick då till bilen i stället för att hjälpa min mor med hennes rullator.

Jag trodde det var vanligt vett att känsliga gamla skulle man ta hand om men icke sa Nicke!

Enligt färdtjänst ska pensionären vänligt vänta i regnet i fem minuter (vi tittade i fönstret, han var inte där) han skulle då ha ringt om han varit sen.

Eftersom han enligt färdtjänst inte varit det, skulle han ha åkt. De behöver alltså inte ringa ens! (Mejlet tänker jag spara från dem, där de förklarar hur min mamma skulle väntat i regnet!)

Usch fy och bläää! Hoppas alla som beter sig så här som förare samt varenda kotte som hjälper till att bedriva denna misärorganisation råkar ut för exakt samma helvete när de blir gamla. Karma!

Jessica