Vart vill Anna och Bo hänvisa tiggarna?

Svar på insändaren ”De rödgröna måste ta ansvar för illegala läger” den 17 mars:

Anna König Jerlmyr (M) och Bo Sundin (M) besväras av att det finns människor som bor på gatan och tvingas sova, äta och bajsa under broar och på parkeringsplatser.

Inte många ord ägnas i deras insändare däremot åt de som är tvungna att leva under sådana förhållanden. I stället handlar det om olägenheten problemet orsakar andra, och om lag och ordning och hur vi på bästa sätt ska bli av med de fattiga romska EU-migranterna som inte har något alternativ till det liv de lever.

Min fråga till de besvärade Moderaterna är: vart ska de här fattiga, egendomslösa människorna ta vägen? Ni är väldigt specifika med var de inte ska vara, men inte ett ord sägs om vart de ska hänvisas. Härbärgena räcker inte till på långa vägar, vilket inte kan ha gått insändarskribenterna förbi.

Medan Anna och Bo funderar på svaret på den frågan tycker jag att de kan sätta sig med en kopp utanför Ica eller vid en tunnelbaneutgång och bli spottade på i en vecka samtidigt som de blir avhysta från sina sovplatser av aggressiva väktare natt efter natt.

Är det gott nog åt EU-migranterna så är det väl gott nog åt er moderater också? Eller är det skillnad på folk och folk?

Tenstabo