ANNONS

Varuleveranser kan inte störa så mycket

ANNONS

Angående artikeln ”Väcks varje natt av transporter” den 2 september:

Varuleveranserna till Lidl på Sveavägen har ju uppenbarligen främst skett mellan klockan 22 och 24.

Eftersom kvinnan påstår sig vakna tre till fyra gånger per natt på grund av dessa leveranser måste hon väl somna och väckas samma antal gånger under dessa två timmar? Är det rimligt att tro att man ens kan somna om med beskrivet smällande och slamrande och framförallt så ofta under tidsperioden? Ljudnivån är väl lika hög när hon försöker somna om som när hon väcks?

Det fanns tidigare en tid före elhybridbilens användande då en för hög ljudnivå förekom vid lastning och lossning men nu har allt förbättrats. Jag gjorde en test torsdagen den 11 september och då anlände leveransbilen cirka klockan 22.00 och for vidare cirka klockan 22.25. Om jag inte hade bevakat detta särskilt denna kväll hade jag inte vetat om att leverans pågick. Inga som helst störningar förekom och då satt jag ändock endast någon meter från fönstret mot Sveavägen.

Sömnsvårigheterna beror nog inte på de numera mycket tysta leveranserna till Lidl utan på annan trafik och övrig ljudnivå som naturligt uppstår på en av huvudgatorna i en storstad.

Annan granne till Lidl

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vasastan direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.