ANNONS

Filmstadens biografer stänger tills vidare

Tom biograf
Tomma salonger från och med onsdag.
Filmstaden väljer att tillfälligt stänga sina biografer med anledning av coronaviruset. Under onsdagen kan man göra återköp och erbjuds även ersättningsbiljetter.
ANNONS

Filmstaden stänger tillfälligt sina biografer från och med 18 mars. Kassorna kommer vara öppna för återköp under onsdagen och att återköp måste göras senast 15 minuter innan den aktuella föreställningen. Man erbjuder även ersättningsbiljetter till de som gör återköp. 

– Det här är en säkerhetsåtgärd helt enkelt som ligger i linje med hur man tänker över hela Europa. Det känns rätt, det är tryggt för våra gäster. När det här har blåst över så öppnar vi igen, säger Helena Eklund, marknadansvarig för Filmstaden, till SVT.

Svenska Bios biografer Grand Sveavägen och Victoria håller öppet som vanligt.

Fakta

Det här gäller för köpta biljetter

Kassorna håller öppet för återköp fram till och med onsdag 18 mars. Återköpet måste göras senast 15 minuter innan den aktuella föreställningen skulle ha börjat. Då får du pengarna tillbaka samt ytterligare en ersättningsbiljett. Det går bra att skicka bud, som då medtar biljetten, köparens betalmedel och legitimation.

Du kan också kontakta Filmstadens kundtjänst på kundservice@filmstaden.se som då skickar två ersättningsbiljetter hem till dig. Uppge biljettens referensnummer samt din postadress i mailet.

Källa: Filmstaden
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.