Dissad krog gör om sitt koncept

Gänget bakom Mother gör om en restaurang till tre olika delar.
Gänget bakom Mother gör om en restaurang till tre olika delar.
Hälsorestaurangen Mother fick kritik för sin opersonliga stil. Nu gör de om konceptet och skapar tre nya ställen i samma lokal.

– Vi har lyssnat på våra kunder säger Melker Andersson till tidningen White guide.

Vill du ha personlig service får du gå någon annanstans, skrev Mitt när restaurangen Mother öppnade i början av januari.

Kunderna verkar ha gjort just så. Och efter en knackig start gör stjärnkrögarna Daniel Coyet och Melker Andersson nu om sin hälsorestaurang.

Restaurangen delas upp i tre delar. Ett café och en juicebar, en lounge och en tredje del som ska heta restaurangen. Där satsar man på ett mer traditionellt upplägg.

Istället för att beställa digitalt, som tycks ha skrämt bort en del gäster kör de nya ställena med kypare istället.

– Vi fortsätter med fokus på välbalanserad mat med ett realistiskt hållbarhetsperspektiv, men vi vill göra det på ett bredare sätt med mer service, säger Melker Andersson till tidningen White guide.

Vinn biljetter till Popaganda – anmäl dig här!

Till helgen väntar två proppfulla festivaldagar vid Eriksdalsbadet. Med artister som Markus Krunegård, Little Jinder, Belle & Sebastian, Amanda Bergman och FKA Twigs.

Nu har du chansen att vinna två biljetter till Popaganda – följ instruktionerna här nedanför.

Nu startar vi på Mitt i Stockholm nyhetsbrevet Fredagspepp. Här bjuder redaktionen varje fredag på nöjes-, mat- och kulturtips inför helgen. Dessutom väljer vi ut de bästa reportagen och de roligaste intervjuerna. Brevet kommer varje fredag i rakt in din mejlkorg.

Om du anmäler dig här kan du dessutom vara med och tävla om två tvådagarsbiljetter till Popaganda. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att klicka på länken, fylla i personuppgifterna och ge oss dina tre bästa Stockholmstips.