Hamburgerjätte öppnar i Täby Centrum

Max öppnar sin tredje snabbmatsrestaurang i Täby. Denna gång i Täby centrum (maj 2019) För att hålla i ceremonin finns Richard och Christoffer Bergfors, koncernchef och vice koncernchef, på plats.
Richard och Christoffer Bergfors, koncernchef och vice koncernchef är med vid invigningen av Max tredje snabbmatsrestaurang i Täby.
Max öppnar nu sin tredje snabbmatsrestaurang i Täby.
De norrländska burgarbröderna Richard och Christoffer Bergfors kommer att vara på plats för invigningen.

Familjen Bergfors började att kränga sina första Max-hamburgare i norrländska Gällivare 1968.

I dag är Max Sveriges nästa största hamburgerkedja och öppnar i Täby Centrum sin 142:a snabbmatsrestaurang.

Har länge velat in i Täbban

Max har sedan tidigare två ställen i Täby, i Roslags Näsby och i Arninge. En expansion i Täby har länge varit på önskelistan.

– Vi har sett att det funnits en stor efterfrågan i Täby centrum, vi vill finnas där våra gäster rör sig, och har kollat efter ett bra läge i området under en längre tid. Därför känns det fantastiskt att vi äntligen kan öppna i Täby centrum, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers i ett pressmeddelande.

Har öppet för nattsuddare

Den nya restaurang, som ligger i södra delen av Täby Centrum, kommer att ha en egen entrén för att kunna hålla öppet sent, till midnatt på vardagar och 03 på fredag och lördag. Lokalen är 600 kvadratmeter stor och har plats för 175 sittande.

Täbypolitiker klipper bandet

Hans Ahlgren (L), kommunstyrelsens vice ordförande i Täby, ska klippa det röda bandet ihop med Max styrelse vid invigningen. Max drivs fortfarande av familjen Bergfors och bland annat finns de tre sönerna till grundaren Curt Bergfors på plats den 15 maj kl.10 när kedjan öppnar i Täby Centrum. Restaurangchef är Beatrice Malmborg.