ANNONS

Jimmie Åkesson avbröts på politikerveckan

Morgonkollen, söndag.
Morgonkollen.
Protester fick SD-ledaren att tystna på Spånga IP under politikerveckan.
Fyra till sjukhus efter busskrock i Tensta.
Vem blir Mitt i:s Idrottshjälte? Tio finalister kvar.
ANNONS

Jimmie Åkesson avbröts under talet

När Jimmie Åkesson talade på politikerveckan i Järva avbröts hans tal två gånger av meningsmotståndare. Människor skanderade slagord och höll upp skyltar med texten ”Jimmie = Rasist”. En av SD-politikerna på plats berättade tidigare under dagen om att partiet ändå blivit bemötta med respekt under veckan som gått. I dag avslutas politikerveckan på Spånga IP. Statsminister Stefan Löfven talar vid 18.30.

Fyra till sjukhus efter kollision

En personbil och en buss krockade i Tensta på lördagskvällen. Totalt elva personer ådrog sig skador men bara fyra av dessa behövde föras till sjukhus, resten plåstrades om på plats. Ingen ska ha skadats allvarligt.

Botkyrka får ny konstscen

I ett gammalt stenhus från 1700-talet som en gång var slottet stall har vännerna Eskil Loftsson och Adam Peleg slagit upp portarna till Substitutet.

– Vi fick idén för två år sedan. Vi hittade en fantastisk lokal och började inreda med konstföremål vi samlat på oss och konst från vänner och bekanta, säger Adam Peleg.

Nu öppnar de konsthallen i slottsmiljö

Vem blir Mitt i:s Idrottshjälte?

Närmare 120 idrottsprofiler har nominerats av er läsare till Mitt i:s tävling Idrottshjälte. Roliga, gripande och fantastiska historier. Nu har vi vaskat fram tio finalister. Vinnaren presenteras den 20 juni.

Tio finalister – de kan bli Idrottshjälte

ANNONS

Fortsätt att njuta i värmen

För i dag är det fortsatt runt 25 grader och mestadels soligt i Stockholmsområdet. Vädret verkar hålla i sig under måndagen innan det blir svalare igen på tisdag.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.