ANNONS

Man allvarligt skadad efter smitningsolycka

Ett vittne som gick förbi hittade mannen liggande på marken på S:t Göransgatan
Ett vittne som gick förbi hittade mannen liggande på marken på S:t Göransgatan
Svår trafikolycka i Stockholm i morse. Handelskammaren kritiskt till tunnel-nej. Nytt konstsnöspår på gång. Här är morgonens nyheter.
ANNONS

Man svårt skadad vid smitningsolycka

Vid en smitningsolycka på Kungsholmen i söndags morse skadades en man svårt. Ett vittne som gick förbi hittade mannen liggande på marken på S:t Göransgatan.

Enligt polisen handlar det om en smitningsolycka.

– Vi försöker hitta bilen och den som kört den. Vi har lite spår att gå på, säger Mikael Petterson, RLC-befäl vid polisen.

Polisen rubricerar händelsen som dråp. Ingen är frihetsberövad.

En gripen för grov misshandel

Två personer skadades vid ett bråk i Tyresö centrum i lördags eftermiddag. De fick föras till sjukhus med ambulans. Uppgifter finns om att tillhyggen använts. Ett stort antal polispatruller kom till platsen. En person greps misstänkt för grov misshandel. Polisen letade efter ytterligare gärningspersoner.

Handelskammaren besviket över tunnel-nej

Stockholm stad missar en chans att leda ut trafik från innerstaden och samtidigt förbättra arbetspendelingen mellan norra och västra länet. Det säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms handelskammare till SVT. I fredags stod det klart att den nya politiska majoriteten i staden, Alliansen och Miljöpartiet, inte investerar några pengar i projektet under mandatperioden.

Ågesta kan få konstsnöspår

På tisdag beslutar Stockholms idrottsnämnd om ett förslag att anlägga konstsnöspår i Ågesta, skriver Sveriges radio. Det planerade spåret skulle bli två kilometer långt, och senare upp till fem kilometer långt. Om idrottsnämnden säger ja kan spåret invigas i slutet av vintern. Prislappen: 42 miljoner kronor.

”Blondinbellas” villa näst mest klickad

Isabella ”Blondinbella” Löwengrips villa på Lidingö är den näst mest klickade på bostadssajten Hemnet hittills. Villan som varit till salu har över 200 000 visningar på bara några dagar. Rekordet ligger på 452 000 klick. Villan hade ett utgångspris på 11 900 000 kronor och såldes för 11 050 000 kronor, skriver Expressen.

ANNONS

Värmen håller i sig

Soligt och fortsatt varmt för årstiden, rapporterar SMHI. 16–20 grader. I natt som lägst ned till cirka tio grader. Sydlig vind, vid kusten tidvis frisk vind.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.