ANNONS

Man anhållen för dödsskjutningen i Farsta

Bilrån
Polisen har anhållit en man skäligen misstänkt för fredagskvällens mord i Farsta
Man anhållen för mordet i Farsta. Två knivdåd i Sollentuna. Man allvarligt skadad efter knivhugg i ryggen.
ANNONS

Man anhållen för mordet i Farsta

En man sköts i Larsbodavägen i Farsta strax efter klockan 21 på fredagskvällen. Mannen avled senare av sina skador på sjukhus.

Under natten anhölls en man skäligen misstänkt för mord.

– Vi har jobbat intensivt under hela natten med detta, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen. Under lördagsförmiddagen är vi kvar i områden för att höra fler vittnen.

Två knivdåd i natt i Sollentuna

Klockan 00.51 natten till lördagen larmades polisen om att en man knivskurits utanför en restaurang i Sollentuna centrum. En förundersökning om grov misshandel är inledd.

Bara en kvart efter det första larmet kom ett nytt om ytterligare en knivskärning i Sollentuna. Brottsplatsen är ännu ej fastställd. En förundersökning om försök till mord är inledd.

– Det är klart att vi tittar på om de två knivdåden har ett samband, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

Allvarligt skadad efter knivhugg i ryggen

Ett stort bråk utbröt strax före klockan 03 natten till lördagen nära centrum i Upplands Väsby. En person knivskars i ryggen och är allvarligt skadad. Polisen tog med en person till förhör.

En förundersökning om försök till mord är inledd.

ANNONS

Tog sig in i bostad under pistolhot

Två personer tvingade sig in i en bostad i Upplands Väsby vid 23-tiden på fredagskvällen. Med hjälp av ett pistolliknade föremål hotade de sig till bilnycklar och bil.

Ingen person har blivit fysiskt skadad. En förundersökning om grovt rån är inledd. Ingen har ännu gripits.

Fyrhjuling körde in i husvägg

Strax efter klockan 19 på fredagskvällen kom larm om att en fyrhjuling hade kört in i en husvägg i Bällsta i Vallentuna. Föraren fördes till sjukhus med oklart skadeläget.

Nostalgiker rullar sakta genom stan

Idag är det dags för cykelnostalgi då ”Bike In Tweed” arrangeras för åttonde gången. Starten är klockan 12 på Riddarholmen. Såväl fordon som cyklisternas klädsel ska vara av gammalt snitt.

Deltagarna tar sig i ganska makligt tempo genom stan och beräknas anlända till målet vid Hasselbacken på Djurgården cirka 15.45.

Fortsatt blåsigt fram till kvällen

Lördagens väder i Stockholms län enligt rapporten från SMHI: Först molnigt och lokala skurar, men molnigheten minskar västerifrån och i eftermiddag soligt. Omkring 15 grader och sydvästlig vind med hårda vindbyar. Från kvällen klart till halvklart, mest uppehåll och avtagande vind, i natt 5-8 grader

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.