ANNONS

Två anhållna efter skott i Huddinge centrum

Ung man skottskadad i Huddinge centrum. i närheten av Sjödalsgymnasiet. En yngre person ska ha skjutits i benen med flera skott 
Flera väcktes av en detonation i Flemingsberg söder om Stockholm i natt.
Två personer har anhållits efter att en person hittats skottskadad i Huddinge.
Här är morgonens nyheter.
ANNONS

Kraftig smäll i Flemingsberg

Ett område i Flemingsberg söder om Stockholm spärrades av natten till lördag efter en kraftig smäll i området, skriver polisen på sin hemsida. Enligt Aftonbladet ska en bil och en husfasad ha skadats. Polisens tekniker kommer under dagen att undersöka platsen. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det finns inga uppgifter om skadade.

Två anhållna efter skott

Två personer har anhållits efter att en ung man skottskadats vid en gymnasieskola i Huddinge. Förhör kommer att hållas under dagen. Vittnen hörde i fredags eftermiddag smällar i Huddinge centrum som uppfattades som skott. Mannen som skottskadats fördes till sjukhus. Hans tillstånd är stabilt, enligt polisen. Flera husrannsakningar har gjorts, skriver polisen på sin hemsida.

Rån tvingade sig in i lager

Minst tre gärningsmän tog sig vid midnatt in i en lagerlokal i Tumba och tvingade till sig gods, skriver polisen på sin hemsida. Gärningsmännen visade upp pistolliknande föremål och lastade in gods i två lastbilar. En misstänkt gärningsman har gripits. De två lastbilarna har påträffats. Händelsen rubriceras som rån.

Trafikkaos i stan – halvmara på lördagen

Stora delar av innerstan stängs av för trafik under lördagen när Stockholm halvmaraton avgörs, skriver Mitt i. I city är Fredsgatan, Malmtorgsgatan, Myntgatan, Slottskajen, Norrbro och Gustav Adolfs torg avstängda mellan klockan 09 och 21. Flera busslinjer har inställda hållplatser och omlagda resvägar från klockan 07 till 01. 15 000 löpare väntas springa halvmaran, enligt Mitt i.

Mässa för populärkultur i helgen

I helgen är det dags för Comic con Stockholm, Nordens största mässa för populärkultur. På plats kan du träffa skådespelare som Mads Mikkelsen, serietecknare, och digitala kreatörer, skriver Mitt i Allt om Stockholm.

Regn följt av sol

Ett regnväder rör sig under morgonen eller förmiddagen bort österut och följs av växlande molnighet. I eftermiddag soligt och 14–17 grader, enligt SMHI.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.