ANNONS

Ännu en skogsbrand i Nacka

Det brinner i Tollare i Nacka.
Branden ska ha varit släckt vid 23 på lördagskvällen.
Stor polisinsats i Upplands Bro efter uppgifter om beväpnad person, ytterligare en skogsbrand och Nacka och statsminister Stefan Löfven avslutar Järvaveckan idag.
Här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Ännu en skogsbrand utbröt i Nacka på lördagskvällen. Det var en mindre skogsbrand vid Tollare folkhögskola i Saltsjö-Boo. Strax efter klockan 20 var branden omringad och den beräknades vara släckt omkring klockan 23 på lördagskvällen.

Släckningsarbetet med den större branden vid Svindersvik beräknas pågå även under söndagen.

Insatsstyrka i Bro – misstänkte vapenbrott

Polis, beväpnad med automatvapen, var på plats i ett bostadsområde i Upplands Bro på lördagseftermiddagen efter uppgifter om att en person hotat någon med eldvapen. Polisen hittade ingen beväpnad person, men en förundersökning om grovt olaga hot och vapenbrott har inletts.

Stefan Löfven avslutar Järvaveckan

Igår kväll talade talades Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt på Järvaveckan. Han presenterade förslaget att de kommunala bostadsbolagen ska sänka hyrorna i nybyggda hyresrätter med 30 procent under en tioårsperiod, för att komma till rätta med bostadsbristen.

Idag avslutas Järvaveckan. Klockan 19 ikväll håller statsminister Stefan Löfven tal. Temat för dagen är trygghet och insatser.

ANNONS

Solig söndag – och regn framåt kvällen

Det blir en övervägande solig söndag, enligt SMHI:s prognos. Temperaturen ligger på 20-21 grader. Framåt kvällen kan det dock komma regnskurar.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.