ANNONS

Ansträngt läge på akutsjukhusen i sommar

Läget är mycket ansträngt på akutsjukhusen just nu.
Läget är mycket ansträngt på akutsjukhusen just nu.
Det har varit ett mycket ansträngt läge på akutsjukhusen sedan midsommar. Mitt i avslöjar att hyresvärd ljuger och bedriver olaglig hotellverksamhet på Sveavägen.
Här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Det har varit ett mycket ansträngt läge på akutsjukhusen i länet sedan midsommar, skriver SVT Stockholm. Samtidigt är det 400 färre vårdplatser på grund av sommarbemanning.

Även inom förlossningsvården var det en intensiv vecka runt midsommar. 27 födslar fick hänvisas till andra sjukhus i länet och sex kvinnor tvingades föda i annat län. Det skriver landstinget i en rapport om vården hittills under sommaren, som SVT tagit del av.

Mitt i checkade in i olagliga hotellhuset

Hyresvärden förnekar att han driver hotell i Vasastan. Nu kan MItt i avslöja att han ljuger – och att han bryter mot lagen. I ett hyreshus på Sveavägen kan vem som helst hyra rum för en weekend.

Man knivkuren i Rinkeby

En man i 35-årsåldern hittades knivskuren utomhus i Rinkeby vid 20-tiden på lördagskvällen. Polisen utreder händelsen som försök till mord.

Läget i trafiken

En del störningar förekommer på gröna linjen. Det är längre restid på upp till 15 minuter från Slussen mot Hässelby strand på grund av tekniskt fel. Inställda avgångar förekommer.

Mer mulet framåt dagen

Måndagen börjar soligt, men det det mulnar på framåt dagen. Temperaturen ligger på mellan 18-23 grader, enligt SMHI:s prognos.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.