ANNONS

Blottare omhändertogs i Årsta

Arkivbild.
Arkivbild.
Polisen fick omhänderta en man i Årsta efter att han visat sitt kön. Snart blir risken också större för att åka fast i SL:s biljettkontroller - kontrollerna ska dubbleras.
ANNONS

Misstänkt anhållen efter skottlossning

En person är nu anhållen av åklagare efter skottlossningen i Upplands Väsby på onsdagen. Personen är misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott. En man skottskadades vid skottlossningen.

– Enligt initiala uppgifter ska det inte vara allvarliga skador, sade Lars Byström, talesperson för Stockholmspolisen på onsdagen.

 

Blottare omhändertogs i Årsta

Polisen fick under onsdagskvällen ingripa mot en man som gick runt och visade sitt kön i Årsta. Det hände vid 20.30 på kvällen och mannen omhändertogs för fylleri.

 

ANNONS

SL fördubblar biljettkontrollerna

Nu ska fuskåkare stoppas för att komma åt SL:s miljonförluster. De fördubblar antalet biljettkontroller till fem miljoner per år.

– Med detta markerar vi att kollektivtrafiken är till för hederliga betalande resenärer, säger Kristoffer Tamsons (M), trafiklandstingsråd och ordförande för SL.

Vrålåk rullar på Djurgården

I dag rullar 50 supersportbilar på Stockholms gator i en svensk version av det beryktade landsvägsrallyt Gumball 3000.

– Vi kommer inte övervaka om folk kör för fort, säger Tommy Jönsson, en av arrangörerna.

Framgång för Djursholm i Gothia Cup

När FC Djursholms 15-åriga flickor summerar sommarens stora fotbollsturnering, Gothia Cup, gör de så med en silvermedalj runt halsen och känslan av att vara bäst i Sverige.

Djursholms tjejer är bäst i Sverige

Halvklart och regnfritt

Idag stiger temperaturen upp till 22 grader enligt SMHI och bjuder på växlande molnighet. Framåt kvällen väntas molnigheten öka på. Det väntas inget regn, istället varnas det för risk för skogsbrand i hela Stockholms län. Sedan tidigare är ett eldningsförbud utfärdat.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.