Bostadspriserna upp rejält första halvåret

Mättad bostadsmarknad
✓Fick rasistisk lapp i brevlådan ✓Här är den riktiga cykelkommunen ✓Hon skapar kläder till nyktra. Här är morgonens nyheter i Stockholm.

Bostadspriserna upp rejält

Priserna på bostadsrätter i Stockholm fortsatte att stiga under årets första halvår jämfört med samma period 2016. Det visar nya siffror från Booli som tagits fram i samarbete med mäklarfirman Bjurfors.

Fick rasistlapp i brevlådan

Plötsligt en dag låg det en vackert handskriven lapp på Amritas hallmatta. Men budskapet var allt annat än kärleksfullt.

Vintern har kommit…

…i alla fall enligt SL:s tidtabell. Idag går nämligen SL tillbaka till vintertidtabellen. I de flesta fall går tidtabellen tillbaka till samma som det var i våras, men det finns vissa förändringar i kollektivtrafiken. Du hittar dem på SL:s hemsida.

Kläder till nyktra

Daniela Persichetti minns tonåren som en period då hon ifrågasattes på grund av att hon inte dricker alkohol. Därför valde hon att ägna sin klädkollektion till nyktra unga.

– Det är en lekfull kollektion som visar att man kan ha kul utan alkohol, säger Daniela Persichetti.

Stockholms granne – riktig cykelkommun

Stockholm vill gärna bli cykelstaden nummer ett. Men grannen – som är en riktig rookie – slår staden med stålhästlängder.

Risk för regn ikväll

Det blir en solig morgon med temperaturer mellan 15-18 grader. Det blir molnigare under dagen och risk för regn i kväll. Dagstemperaturen går upp mot 22 grader, enligt SMHI.