ANNONS

Butiksägare allvarligt knivskadad vid rån

Butiksägare vårdas på sjukhus med knivskador i Flysta.
Butiksägare vårdas på sjukhus med knivskador i Flysta.
En butiksägare vårdas på sjukhus efter rånförsök, en personbil krockade med älg i Orminge och Liberalerna vill ta Nobel Center till Hagastaden.
ANNONS

Butiksägare vårdas på sjukhus med knivskador

En butik i Flysta, i Spånga-Tensta, utsattes för ett rånförsök vid 21-tiden igår kväll. Butiksägaren blev allvarligt knivskadad vid rånet, men lyckades trots det hålla kvar tjuven i väntan på polis, rapporterar P4 Stockholm. Butiksägaren vårdas nu på sjukhus.

Polisen kom till platsen efter att överfallslarm aktiverats och lyckades gripa en man på plats. Mannen är nu misstänkt för försök till rån och misshandel.

 

Bil krockade med älg

En personbil körde på en älg under morgonen klockan 05.21, på länsväg 222, i närheten av av Orminge. Händelsen orsakade vissa störningar i trafiken, men räddningstjänst och polis var snabbt på plats och trafiken ska nu vara igång.

De personer som satt i bilen klarade sig utan skador, medan älgen dog av påkörningen. Älgen är bortförd från vägen.

 

Liberalerna vill ta Nobel Center till Hagastaden

Förra veckan fick omstridda Nobel Center på Blasieholmen nej av mark- och miljödomstolen. Men varför låsa sig vid Stockholm? Liberalerna i Solna tycker det är dags att tänka om, och föreslår att Nobel Center byggs i Hagastaden.
– Jag tror Alfred Nobel hade varit nöjd, säger kommunalrådet Marianne Damström Gereben (L) .

ANNONS

 

Stockholm marathon rustar för hettan

På lördag är det sol och 30 plusgrader som kan bli den stora utmaningen för de 20 000 maratonlöparna. Nu rustar arrangörerna för den extrema värmen.

– Är vädret extremt så kan det hända att vi erbjuder löpare flytt av deras anmälan till nästa år. Det kommer vi att besluta på lördag, säger David Fridell, Stockholm marathons marknads- och kommunikationschef, till Mitt i.

 

Trafiken just nu

På E4-E20 i riktning mot södergående riktning i höjd med Västberga står en lastbil med punktering på påfarten intill högerkanten. Kövarning på södra i länken i riktning mot Årsta, rapporterar P4 Stockholm.

En bra start på dagen

Så här såg det ut på Kulturhuset i morse när Daybreakers började dagen med yoga och dans.

 

Solen fortsätter skina i Stockholm

Idag blir det återigen soligt och varmt med temperaturer mellan 25-28 grader. Det blir lite svalare vid kusten i samband med pålandsvind. I natt fortsätter det vara klart och temperaturen sjunker till 10 grader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.