ANNONS

En man gripen på Dalarö misstänkt för mordbrand

Molnigt över Stockholm på fredagen.
Molnigt över Stockholm på fredagen.
En man är frihetsberövad misstänkt för mordbrand på Dalarö. Detta är morgonkollen med de senaste nyheterna från Stockholmsnatten.
ANNONS

En man gripen misstänkt för mordbrand

En brand bröt ut i en sjöbod på Dalarö under natten till fredagen. Larmet kom till polisen 04:39 och flera patruller ryckte ut. Branden kunde släckas av brandmän på plats.

– Det är lite mer omständigheter runt det här. Vi har misstankar om mordbrand men det är en hel lista på saker, säger Carina Andersson som är vakthavande befäl på polisen.

Polisen har startat en förundersökning om mordbrand. Sedan har de upprättat en anmälan om stöld genom inbrott, försök till stöld av båt och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

– Det var visst någon bil som stulits, säger Carina Andersson.

I samband med branden har polisen gripit en man i 30-årsåldern som är frihetsberövad.

Högg hyresvärden med över 30 knivhugg

En 33-årig man åtalas nu för knivmordet på en kvinna i Hallonbergen den 26 april i år. Mannen hyrde ett rum av kvinnan sedan drygt ett halvår, men låg efter med hyran. Det gjorde att han bestämde sig för att döda henne, uppger han i förhör.

Svan trotsade trafikreglerna – fick poliseskort

Svanen var på väg från Lidingö till stan och använde sig av Lidingöbron istället för att simma. Under sommaren har polisen fått larm om gående på lidingöbron varje vecka.  Svanen var dock det första djur som ignorerat polisens uppmaning att att använda cykelbanorna

Stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg

Just nu är det stopp i tågtrafiken mellan Töreboda och Slätte. Där har det blivit förseningar i tågtrafiken som drabbar resande mellan Stockholm och Göteborg.

Trafiken flyter på

Under morgontimmarna har inga olyckor rapporterats på infartslederna och Stockholmstrafiken flyter på. Även kollektivtrafiken går enligt tidtabell och inte heller här har några störningar rapporterats.

Mulet nästan hela dagen

Stockholmarna vaknar upp till en mulen dag men enligt SMHI ska det inte regna under dagen. Temperaturen ligger på mellan 16 och 17 grader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.